Zoals geldt voor veel ideeën, begon ook INCERTO met een ergernis uit de praktijk. Toen Jack Voesenek opmerkte dat het op papier of via Excel uitvoeren van testen vaak foutgevoelig, manipuleerbaar, tijdrovend en onnodig ingewikkeld was bedacht hij dat dit efficiënter en effectiever moest kunnen.

Het idee voor het online systeem was geboren, waarna de zoektocht naar een technische partner werd gestart.
INCERTO werkt met mensen. Vandaar dat voor een grondige testperiode van twee jaar gekozen is, waarin het systeem grondig is getest binnen INSIEME en INDORSO Deze organisaties hebben professionals op het gebied van arbeidspsychologie.

Gelijktijdig is ook geanalyseerd welke toekomstige ontwikkelingen interessant zijn. In deze analyse zijn nieuwe technieken en extra functionaliteiten meegenomen, met als visie dat INCERTO dé back-office voor moderne psychologen vormt. Deze visie uit zich onder andere in het integraal beheren van cliënten en hun testhistorie.
De slogan van INCERTO is 'werken met mensen'. Vanuit haar origine bevat het systeem geavanceerde testen op het gebied van arbeidspsychologie.

INCERTO blijft altijd vernieuwen door het toevoegen van mogelijkheden en nieuwe testen. Het klanttevredenheidsonderzoek is daar één van: benieuwd naar hoe goed uw klanten uw behandeling vonden? Een objectieve tool met weinig administratieve last.

Eigendom Voesenek Management en Advies B.V. (handelsnaam Indorso)

 

©2024 Incerto - Maatwerk software door Way2Web