Zoals geldt voor veel ideeën, begon ook INCERTO met een ergernis uit de praktijk. Toen Jack Voesenek opmerkte dat het op papier of via Excel uitvoeren van testen vaak foutgevoelig, tijdrovend en onnodig ingewikkeld was bedacht hij dat dit efficiënter en effectiever moest kunnen.

Het idee voor het online systeem was geboren, waarna de zoektocht naar een technische partner werd gestart. Die werd uiteindelijk gevonden in de vorm van Way2Web. Via hun Webpartnering-concept legden zich volledig toe op het digitaal schrijven van het systeem, het ontwikkelen van de rapportagefuncties en het hosten van de applicatie.

INCERTO werkt met mensen. Vandaar dat voor een grondige testperiode van twee jaar gekozen is, waarin het systeem grondig is getest binnen INSIEME. Deze organisatie bestaat uit 60 professionals op het gebied van arbeidspsychologie. Gevonden bugs en andere verbeteringen zijn snel opgelost door Way2Web

Gelijktijdig is ook geanalyseerd welke toekomstige ontwikkelingen interessant zijn. In deze analyse zijn nieuwe technieken en extra functionaliteiten meegenomen, met als visie dat INCERTO dé back-office voor moderne psychologen vormt. Deze visie uit zich onder andere in het integraal beheren van cliënten en hun testhistorie.

De slogan van INCERTO is 'werken met mensen'. Vanuit haar origine bevat het systeem geavanceerde testen op het gebied van arbeidspsychologie. Dat betekent dat INCERTO er via reïntegratietrajecten voor zorgt dat mensen weer aan het werk kunnen. Tevens werken zowel psychologen als hun cliënten samen in de online applicatie. Daarom werkt INCERTO met mensen.

INCERTO blijft altijd vernieuwen door het toevoegen van mogelijkheden en nieuwe testen. Het klanttevredenheidsonderzoek is daar één van: benieuwd naar hoe goed uw klanten uw behandeling vonden?

Een initiatief van INSIEME

 

©2021 Incerto - Maatwerk software door Way2Web