Het concept van Incerto is geboren binnen INSIEME en INDORSO bedacht door Jack Voesenek.

INSIEME is het organisatieadviesbureau dat gespecialiseerd is in gezondheidsmanagement en organisatieontwikkeling. INDORSO is een adviesbureau dat zich specialiseert in teamontwikkeling, leiderschap en individuele begeleiding van mensen met vraagstukken op het gebied van loopbaan, zingeving en welzijn. Zij pakken problemen en uitdagingen aan en leveren absoluut maatwerk in organisatieontwikkeling, begeleiding advies en managementontwikkeling.

De specialisten van INSIEME en INDORSO zijn kundig, kritisch en betrokken en hebben successen geboekt in organisatieontwikkeling, personal- en management coaching, training, mediation en het VERHOGEN VAN DE INZETBAARHEID EN HET WELZIJN VAN MEDEWERKERS en terugdringen van de kosten van ziekteverzuim.

De professionals van Insieme en Infdorso hebben verschillende achtergronden, organisatieadviseurs, HRM adviseurs, Arbo-deskundigen, trainers, psychologen, personal- en management-coaches, fysio- en re-integratietherapeuten en mediators en hebben allen één ding gemeen: ze zien zichzelf als adviseur. Ze zullen er alles aan doen om te zorgen dat de opdrachtgever de regie houdt.

Betrokkenheid, wederzijds vertrouwen en heldere afspraken zijn hierbij kenmerkend.

Eigendom Voesenek Management en Advies B.V. (handelsnaam Indorso)

 

©2024 Incerto - Maatwerk software door Way2Web