Incerto helpt psychologen bij hun dagelijkse bezigheden. Door het aanbieden van online testen in een omgeving waar ook het beheer van cliënten en de analyse van resultaten plaatsvind, is het mogelijk om foutloos en effectief de vraagstukken van cliënten op te lossen.

Na het toewijzen en versturen van een test per e-mail aan de cliënt, heeft deze de mogelijkheid om de vragen in zijn of haar tempo in te vullen. Het resultaat van de ingevulde antwoorden wordt vervolgens automatisch verwerkt tot een PDF rapport, dat via het systeem beschikbaar is.

Het rapport bestaat, afhankelijk van de test, uit verschillende matrixen, grafieken en tabellen.  Deze dienen als input voor het gesprek en de behandeling die de psycholoog vervolgens in gang zet. Na het afronden van de behandeling kan de test eenvoudig worden herhaald, om zo een effectmeting te doen en het resultaat objectief te bepalen.

Door een belangrijk gedeelte van het analyseproces te automatiseren worden onzorgvuldigheden voorkomen en kan een psycholoog zich volledig richten op een effectieve behandeling. Bij Incerto betaalt u overigens alleen per afgenomen test: wel zo eerlijk.


Eigendom Voesenek Management en Advies B.V. (handelsnaam Indorso)

 

©2024 Incerto - Maatwerk software door Way2Web