1. Efficiënt en accuraat: volledige analyserapporten in PDF formaat
Het verwerken van gegevens op papier of in Excel is vaak tijdrovend en foutgevoelig. Incerto verzorgt de verwerking automatisch en biedt het resultaat aan in een PDF bestand.

2. Eenvoudig: volledige analyserapporten in PDF formaat
Het verwerken van gegevens op papier of in Excel is vaak tijdrovend en foutgevoelig. Incerto verzorgt de verwerking automatisch en biedt het resultaat aan in een PDF bestand.

3. Veilig: beveiligde SSL verbindingen
Incerto werkt via beveiligde verbindingen van en naar de server, om de veiligheid van het systeem en de gegevens te garanderen. Dankzij de goedgekeurde certificaten bent u er zeker van dat het werken met mensen écht betrouwbaar is.

4. Betalen per test: betaal alleen voor het uitzetten van tests
Bij Incerto betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Wij werken volgens het SaaS-principe, wat inhoudt dat u als klant per test afrekent met credits. Deze credits worden gekocht binnen het systeem via een iDeal betalingen. U hoeft dus geen initiële investeringen te doen.

5. Hoogwaardige support: training op maat
Vanuit de expertise van INSIEME biedt Incerto trainingen aan, zowel in het gebruik als in de interpretatie van resultaten. Het lezen van verkregen rapportages is eenvoudig, het juist interpreteren ervan kenmerkt een professional. Gebruikers van Incerto kunnen tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van deze trainingen.

6. Gevalideerd: gecertificeerde testen
De testen binnen Incerto zijn volledig gevalideerd en uitgebreid getest door INSIEME en haar professionals. De testen zijn gedurende twee jaar getest tijdens behandeltrajecten door een groep van 60 psychologen. Daarnaast zijn enkele testen gepatenteerd, hiervoor betaalt u echter niets extra's.

7. Webapplicatie: software as a service
Incerto is een webapplicatie. Dit betekent dat u geen bestanden lokaal of op uw eigen server hoeft op te slaan. Dit doen wij op een streng beveiligde server, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele veiligheidsrisico's.

Eigendom Voesenek Management en Advies B.V. (handelsnaam Indorso)

 

©2024 Incerto - Maatwerk software door Way2Web